Contactgegevens

Contactgegevens/routebeschrijving

Sociëteit Tivoli             Catharinastraat 27a           7941 JD  Meppel

tel. 0522 - 25 38 56         Tijdensopeningstijden

E-mail: info@tivolimeppel.nl

Secretariaat

dhr. F.W.J. van Roon        Luzernevlinder 69                 7943 TC  Meppel

tel. 0522 - 246014          

Voor bestuur zie bestuursmededelingen

Contactformulier

Aanmeldingsformulier

Routebeschrijving

Binnen Meppel
Rijd richting het NS station. Haaks op het spoor leidt de Stationsweg u van het station naar schouwburg Ogterop. Enkele tientallen meters vóór de schouwburg ziet u aan uw rechterhand een Chinees restaurant, daar slaat u rechts af en neemt vervolgens direct weer de 1e afslag rechts. Komt u uit zuidelijke richting (bijv. Bergierslandsen en Koedijkslanden) rijdt dan over het Zuideinde, met de bocht rechts mee de Stationsweg op en neem dan de 1e afslag links en vervolgens de 1e afslag rechts.

Vanuit de richting Zwolle (A28)
Neem de afslag Meppel Zuid en rijdt Meppel binnen. Rijdt langs het pompstation de Werkhorst op, ga rechtdoor op de rotonde en volg de weg die na de brug over gaat in het Zuideinde totdat u bij de schouwburg aankomt. Volg de bocht naar rechts en neem dan de 1e afslag links en daarna de 1e afslag rechts.

Vanuit de richting Hoogeveen en Groningen (A28)
Neem op de A28 afslag 24 (De Wijk). Bij de rotonde rijdt u richting Meppel. Rechtdoor blijven rijden totdat u op het viaduct  komt wat u over het spoor leidt. Aan het einde van dit viaduct gaat u rechts met de bocht mee. Bij de stoplichten slaat u rechts af. Rechtdoor tot aan het kruispunt bij het station, waar u rechts af slaat, de Stationsweg in. Volg dan de aanwijzingen die vermeldt staan onder Binnen Meppel.

Vanuit de richting Steenwijk en Leeuwarden (A32)
Neem de afslag Meppel Zuid en rijdt de Werkhorst op, volg dan route zoals hierboven aangegeven bij de beschrijving vanuit richting Zwolle.